top of page

VERHUUR BORSTKOLF.

NIEUW verhuurprogramma voor onze meest effectieve elektrische borstkolf.

Gemak & comfort voor moeders

De behoefte van een moeder.

Of een moeder nu uitsluitend borstvoeding geeft of borstvoeding en flesvoeding combineert; we willen haar helpen om zo lang mogelijk borstvoeding te kunnen geven als ze wenst. Daarom hebben we meer dan 30 jaar onderzoek gedaan naar wat moeders nodig hebben om zich gesteund te voelen wanneer ze borstvoeding geven. Op basis van ons onderzoek hebben we vastgesteld dat moeders die borstvoeding geven op zoek zijn naar twee belangrijke eigenschappen in een borstkolf.

Borstkolf_Avent..png

1) Effectiviteit

2) Comfort

Waarom zouden moeders een elektrische borstkolf van Philips Avent huren?

1) Comfort en effectief

De lichtgewicht, compacte dubbele elektrische borstkolf van Philips Avent - de meest geavanceerde manier om moeders te helpen overal discreet te kunnen kolven. 

Voor een bijna 4x snellere toeschietreflex combineert onze unieke Natural Motion technologie zuigkracht en peristaltische beweging, gebruikmakend van zachte masserende bewegingen, net als een baby.

2) Veilig en hygiënisch

Moeders hoeven zich over hygiëne geen zorgen te maken. De compacte motor van de elektrische borstkolf komt niet in contact met melk (gesloten systeem) en is grondig gereinigd. Het medisch gecertificeerde apparaat wordt geleverd inclusief reistas.

Kom langs in de apotheek en huur de Philips Avent borstkolf voor €1/dag!

bottom of page